Rik van der pluijm

We boffen dat we in zo'n mooie gemeente en zo'n fijne provincie wonen. Want laten we eerlijk zijn: Brabant is de beste provincie om in te wonen, werken en leven. Dit willen we zo houden, maar dat is niet zo vanzelfsprekend als je misschien denkt. Ook in Brabant moeten we problemen oplossen en koesteren wat goed gaat. Hier moeten we iedere dag hard voor werken. De VVD wil doen wat nodig is voor mensen zoals jij en ik. Voor alle Brabanders die iedere dag bijdragen aan een mooi, veilig en welvarend Brabant. 


We zijn allemaal trots op ons buitengebied. Maar door drugsdumpingen en ander crimineel gedrag voelen we ons daar niet altijd veilig. De provincie moet zorgen dat groene boa's de juiste bevoegdheid en uitrusting hebben om overtreders hard aan te pakken. Zodat het buitengebied veilig is voor mens, dier en milieu.


Brabant is de motor van de Nederlandse economie. Maar door personeelstekort, stijgende kosten en regels staan Brabantse ondernemers onder druk. Daarom moet de provincie innovatieve ondernemers steunen en samen met bedrijven en onderwijsinstellingen investeren in een arbeidsmarkt waar niemand langs de kant staat.

Om dat te realiseren hebben we mensen nodig die naar voren stappen. Ik wil doen wat nodig is. 


Laten we samen ons best doen om Brabant vrij, veilig en welvarend te houden. Ik ga hiervoor hard aan de slag in de Provinciale Staten.