Richard van Vorstenbosch

Ik ben geboren en getogen in Dussen. Opgegroeid als zoon van een ondernemer. Als tiener hielp ik mee in het timmerbedrijfje van mijn ouders. Maar als het druk was bij een bevriende boer hielp ik als puber gewoon mee op het land.

Sinds 1989 woon ik met veel plezier samen met Leny in Dussen. Er is veel veranderd in Dussen, maar het sociale netwerk is er nog steeds top!

Ik ben nu 30 jaar werkzaam als werktuigbouwkundig operationeel manager. Mijn plezier in het werk is om een groep samen te smeden tot een team. Niet alleen voor het beste resultaat voor het bedrijf, maar vooral omdat mensen zich veilig moeten voelen in het team, met plezier de juiste dingen doen en het beste van elkaar naar boven halen!

In mijn vrije tijd  ben ik druk met klussen, koken, vissen  en tuinieren. Een sportblessure zal ik niet snel oplopen…

Ik heb veel respect  voor mensen die net die extra stap zetten. Ook als het tegenzit. Ik geloof in  leven en laten leven. Samen iets moois maken van het leven en in de politiek. Als rasechte  liberaal wil ik graag bijdragen aan een Altena waar  vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid voor iedereen vanzelfsprekend is.  Ik voel me daarom thuis bij de VVD!